PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. (PTT Teknoloji) ile Yolcu360 Bilişim A.Ş. (Yolcu360) arasında Türkiye’nin yerli ve milli ilk MaaS platformu olan TRota’ya yönelik iş birliği sözleşmesi imzalandı.

Türkiye’nin yerli ve milli ilk MaaS platformu TRota’nın işletmecisi PTT Teknoloji ile Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen araç kiralama platformlarından Yolcu360 arasında, Yolcu360’ın hizmetlerine TRota üzerinden erişilebilmesi amacıyla işbirliği sözleşmesi imzalandı. İşbirliği kapsamında Yolcu360 ile TRota Hizmet Olarak Hareketlilik (MaaS – Mobility as a Service) uygulamasının entegre olması sağlanarak, son kullanıcıların Yolcu360’ın sağladığı binlerce marka ve araç arasından en uygun aracı bulması sağlanacak; böylece kullanıcılar, TRota’nın yol tarifi sorgulama ve yolculuk planlama fonksiyonlarının yanısıra tek bir uygulama üzerinden araç da kiralayabilecek.

Geliştirme çalışmaları devam eden TRota çok yakında ilk olarak Konya’da faaliyete geçerek Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan toplu taşıma araçları ve diğer ulaşım modlarına da erişim imkanı sunacak.

Paylaşmak istediğiniz platformu seçin: